Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik had zin in iets lekkers en iets simpels. Ineens had ik het , ik heb zin in een broodje hamburger maar dan met een twist. Die twist werd heerlijk gekarameliseerde uit, niet gezond, maar wel erg lekker. Eerder maakte ik al eens de hamburgers zelf. Daar had ik deze keer dus totaal geen behoefte aan en dus ben ik gewoon voor een mooie kant-en-klare hamburger gegaan. Ik heb zelf een voorkeur voor de hamburgers van Greenfields, die kun je bij de Appie halen, maar koop vooral een hamburger die je zelf lekker vindt. Of maak ze natuurlijk gewoon zelf.
Halveer de broodjes en rooster ze in de oven of in een pan aan de binnenzijde krokant.
Wikkel iedere hamburger in drie repen ontbijtspek.
Verhit wat olie of boter in een pan en bak de hamburgers op medium-laag vuur gaar.
Verhit in een andere pan de klont boter en voor de ui toe.
Laat de ui 2 minuten op laag vuur fruiten.
Voeg de balsamico en de suiker toe en roer door.
Laat de ui op laag vuur in 5-6 minuten langzaam karamelliseren.
Smeer beide helften van de broodjes in met een saus naar keuze.
Leg op de onderste helften een blaadje sla en een paar plakjes tomaat.
Leg hierop een hamburger en verdeel de gekaramelliseerde ui hierover.
Leg hier bovenop de bovenste helften van de broodjes.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.