Gebakken gnocchi met pesto

Gnocchi vind ik gekookt al erg lekker, maar gebakken minstens net zo. Ik heb de laatste tijd helaas niet zoveel tijd om aan mijn blog te werken, dus ga ik voor de wat makkelijkere en niet zo tijdrovende recepten. Dit recept past daar perfect tussen! Simpel en lekker, wat wil een mens nog meer?

Ingrediënten (voor 3-4 personen)

  • 500gr gnocchi
  • 1 medium rode ui gesnipperd
  • 3 tenen knoflook geperst
  • 2 geroosterde paprika’s in reepjes
  • 14-18 zongedroogde tomaten in reepjes (beetje afhankelijk van de grootte)
  • 2-3 el basilicumpesto
  • 2 el geroosterde pijnboompitten

Bereidingswijze

Verhit wat olie of boter in een pan.

Fruit de ui en de knoflook.

Voeg de gnocchi toe en bak 4 minuten mee.

Voeg de zongedroogde tomaat en geroosterde paprika toe en bak 2-3 minuten door op middelhoog vuur.

Voeg de pesto toe en schep alles goed door.

Bestrooi het gerecht bij het serveren met de pijnboompitten.

Log nu in om een reactie te plaatsen