Registeren
Wachtwoord vergeten?
Vrienden van mij verbouwen nogal wat groenten in de tuin en dat resulteert soms in een dusdanige hoeveelheid groente dat je er de hele straat van te eten kan geven. Dus wat wil het geluk, ik mocht één en ander mee naar huis nemen. Verser dan dit is het niet te krijgen, want één en ander werd ter plekke uit de grond getrokken. Met heerlijk rode bietjes, rode en gele tomaatjes, prei en basilicum ging ik naar huis. Een aantal van deze ingrediënten heb ik in deze heerlijke salade verwerkt.
Hak de walnoten grof en rooster ze in een pan.
Bak de plakjes ontbijtspek helemaal uit en breek in grove stukken
Meng de citroensap, rode wijnazijn, olijfolie, mosterd, honing en een snuf zout.
Snijd de rode biet in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Doe rucolamelange, rode biet, tomaatjes, ontbijtspek, walnoten in een schaal.
Verdeel de geitenkaas en de dressing erover en schep het geheel door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.