Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het klinkt misschien een beetje suf, maar ik vind gedroogde mango’s dus super lekker! Het is heerlijk zoet en geeft je echt het idee dat je iets aan het snoepen bent. Gelukkig iets wat wel een stuk gezonder is dan een zak winegums leeg eten, een stuk lekkerder en een stuk minder chemisch. Je bent alleen wel even bezig om het te maken, namelijk zo’n 2 uur. Het is wel het makkelijkst als je met meerdere bakplaten tegelijk in de oven kan werken, want dan kun je extra veel maken!
Verwarm de oven voor op 75 graden hetelucht.
Schil de mango’s en snijd of schaaf ze in plakken van 2-3mm dik. Ik heb zelf een kaasschaaf gebruikt.
Besprenkel de plakken met citroensap.
Bekleed één of meerdere bakplaten met bakpapier.
Verdeel de mangoplakken over het bakpapier.
Droog de mango’s 2 uur in de oven. Draai de plakken ieder half uur om.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.