Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik had zin om weer eens een variatie te maken op mijn lekkere standaard risotto en dat is goed gelukt! Deze vegetarische risotto heeft de heerlijke smaken van geroosterde paprika en zongedroogde tomaten tezamen met lekker knapperig pijnboompitten.
Verhit wat olie of boter in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook.
Voeg de risotto toe en roer deze totdat de korrels bedekt zijn met een laagje olie.
Voeg de geroosterde paprika en de zongedroogde tomaat toe en bak even mee.
Voeg de tomatenpuree toe en bak een minuutje mee.
Draai het vuur laag en voeg de rode wijn toe.
Als alle rode wijn is opgenomen in de rijst voeg je een soeplepel van de bouillon toe.
Als de bouillon is opgenomen voeg je weer een soeplepel bouillon toe.
Herhaal dit totdat alle bouillon is opgenomen. Roer ondertussen ook regelmatig alles door.
Roer de basilicum en de Parmezaanse kaas erdoor.
Bestrooi met pijnboompitten.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.