Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het is alweer enige tijd geleden dat ik een recept plaatste. Ik was helaas ontzettend druk met werk waardoor ik er niet aan toe kwam. Wat in mijn geval betekent een nieuwe versie van een website de lucht in hijsen. Mijn blog hangt namelijk aan de website Chef99 die ik samen met mijn broer bouw en beheer. Nou ja, hij bouwt en ik beheer, en we zijn al enige tijd bezig om de site compleet te moderniseren. Wat goed gelukt is, al zeg ik het zelf.
Nu de nieuwe site online is, is het is nu hoog tijd voor weer een recept. Met het warme weer had ik zin in een lekkere salade. Deze salade valt in de categorie maaltijdsalades, oftewel goed gevuld met niet alleen groente, maar ook met spek, ei, aardappels en croutons. Geïnspireerd door een boerensalade die ik menigmaal in Oostenrijk gegeten heb, heb ik mijn eigen variant hiervan gemaakt.
Kook de aardappels 5 minuten.
Verhit wat olie of boter in een pan en bak de aardappels goudbruin.
Bak de ontbijtspek krokant.
Snijd de boterhammen in blokjes en bak deze in het spekvet krokant.
Meng voor de dressing de balsamico azijn, honing, mosterd, olijfolie en zout.
Doe alles samen in een schaal en meng alle ingrediënten door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.