Borrelstokbrood

Oei, zo ga je van 24 graden buiten ineens naar 10 graden. Brr, koud! Gelukkig maakt het niet uit wat voor weer het is om dit lekkere borrelstokbrood te eten. Het is lekker en nog eens simpel om te maken ook. Ideaal dus als je in het weekend lekker wil borrelen maar niet al te veel tijd in de voorbereiding wil steken.

Ingrediƫnten

  • 1 robuust bruin stokbrood
  • 50gr rode pesto
  • 7 plakjes ontbijtspek
  • Handvol verse peterselie

Nodig

  • Aluminium folie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Maak veertien inkepingen in het stokbrood.

Verdeel de pesto over de inkepingen.

Halveer de plakjes ontbijtspek en verdeel deze over de inkepingen.

Pak de onderste helft van het stokbrood in met aluminiumfolie.

Bak het stokbrood in 10-12 minuten gaar.

Snijd de peterselie fijn.

Verdeel de peterselie over het stokbrood.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel