Registeren
Wachtwoord vergeten?
Oei, zo ga je van 24 graden buiten ineens naar 10 graden. Brr, koud! Gelukkig maakt het niet uit wat voor weer het is om dit lekkere borrelstokbrood te eten. Het is lekker en nog eens simpel om te maken ook. Ideaal dus als je in het weekend lekker wil borrelen maar niet al te veel tijd in de voorbereiding wil steken.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Maak veertien inkepingen in het stokbrood.
Verdeel de pesto over de inkepingen.
Halveer de plakjes ontbijtspek en verdeel deze over de inkepingen.
Pak de onderste helft van het stokbrood in met aluminiumfolie.
Bak het stokbrood in 10-12 minuten gaar.
Snijd de peterselie fijn.
Verdeel de peterselie over het stokbrood.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.