Registeren
Wachtwoord vergeten?
De afgelopen dagen was het niet echt barbecueweer, maar gelukkig gaat dat in de aankomende dagen veranderen. Daarom dat ik nu vast dit simpele en erg lekkere barbecue dessert recept met je deel. Want ja ook een toetje kun je gewoon op de barbecue maken. Of in dit geval een gedeelte, want ik raad nou niet echt aan om een bolletje ijs op de barbecue te leggen.
Snijd de appel en de nectarine ieder in 12 partjes.
Rijg aan ieder spiesjes om en om 3 appelpartjes en 3 nectarinepartjes.
Besprenkel ieder spiesje aan beide kanten met een beetje citroensap.
Meng de suiker met de kaneel.
Bestrooi de spiesjes aan beide kanten met een laagje kanaalsuiker.
Rooster de spiesjes op de barbecue totdat de suiker mooi gekaramelliseerd is.
Serveer de spiesjes met een bolletje kaneelijs.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.