Witte wijn perzik spritzer

Bij lekker weer hoort een lekker drankje zoals deze witte wijn perzik spritzer. Perfect voor om een warme zomeravond of bij de middagborrel in het zonnetje. Het lekkerst is het om de spritzer een paar uur te laten staan voordat je hem opdrinkt, want dan kunnen alle smaken zich goed met elkaar verenigen. Kies daarnaast voor een wijn die je normaal ook al lekker vindt om te drinken, want een wijn die je gewoon zo niet lust ga je natuurlijk niet in een recept verwerken.

Ingrediënten

  • 400ml gekoelde zoete witte wijn
  • 400ml gekoeld bruisend mineraalwater
  • 50ml Coebergh classic
  • ½ biologische citroen in plakjes
  • 1 goed rijpe perzik in plakjes

Bereidingswijze

Doe alles bij elkaar in een grote fles of karaf en laat minimaal 2 uurtjes in de koelkast staan.

Serveer het koud en genieten maar!

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel