Registeren
Wachtwoord vergeten?
Tijd voor nog een lekker barbecuerecept. Ik ben gek op uitgesproken smaken zoals de combinatie van zoetzuur. Daarom dat ik ook helemaal weg ben van deze zoetzure kipspiesjes die rijkelijk ingesmeerd zijn met een zoetzure marinade. Een makkelijk recept voor bij een heerlijke barbecue. Het lekkerst is het natuurlijk als je de marinade lekker lang laat intrekken.
Rijg om en om op iedere saté prikker een stukje kip, paprika en ananas. Eindig hierbij met een stukje kip.
Meng de tomatenpuree met de honing, gemberpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, azijn, sojasaus, sherry en snuf zout.
Smeer de spiesjes rijkelijk in met de marinade en laat minstens 2 uur marineren.
Gaar de spiesjes langzaam op de barbecue.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.