Borrelgehaktballetjes

Lekker en simpel, dat zijn deze gehaktballetjes. Ideaal voor bij de borrel, maar je kunt ze natuurlijk ook prima iets groter maken voor bij het avondeten. Ook misstaan ze niet als je hapjes eet, dat is hoe ik ze gisteren gegeten heb. Om te zorgen dat de gehaktballetjes lekker zacht worden moet je wel de tijd nemen om ze te bakken en ze rustig bakken op laag vuur.

Ingrediënten

  • 600gr halfom gehakt
  • 1 ei
  • 1 ui fijn gesnipperd
  • 3 flinke tenen knoflook geperst
  • 2 flinke tl mosterd
  • 2tl ketjap manis
  • 2½tl zout
  • 2tl paprikapoeder
  • ½tl cayennepeper
  • ½ kop paneermeel

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten door elkaar.

Rol er balletjes ter grootte van een golfbal.

Verhit wat olie of boter in een pan.

Bak de gehaktballetje op laag vuur gaar.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel