Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het is alweer enige tijd geleden dat ik gnocchi maakte. Hoewel ik het ontzettend lekker vind en het super makkelijk is, zit het om de één of andere reden toch niet tussen mijn standaard uitwijkrecepten. Je kent ze wel, van die recepten waar je naar uitwijkt als je even makkelijk wilt koken zonder al te veel na te denken. Gisteren had ik dan ineens trek in gnocchi, maar dan wel net een anders. Dus maakte ik een heerlijke licht pittige variant met rode peper en chorizo.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de ui, de knoflook en de rode peper.
Voeg de paprika, chorizo en cherry tomaten toe en laat 3-5 minuten meebakken.
Druk de tomaten plat en roer door.
Voeg de tomatenpuree door en bak enkele minuten mee.
Voeg de crème fraîche toe, oregano, het merendeel van de basilicum, en zout en peper naar smaakt toe. Roer door en laat een paar minuten op laag vuur pruttelen.
Kook ondertussen de gnocchi gaar.
Voeg de gnocchi toe aan de saus en roer door.
Bestrooi met de resterende basilicum bij het serveren.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.