Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik ben gek op Mexicaans eten. Met name wraps eet ik graag en veel te vaak. Daarom leek het me lekker om eens te variëren. Dat werden deze mini wraps met heerlijk zachte pulled chicken die ruim een uur zachtjes heeft staan stoven. De wraps zijn daarnaast gevuld met een lekkere frisse pico de gallo, avocado en een dot crème fraîche. Deze wraps zijn niet alleen lekker bij het avondeten of de lunch, maar ook heerlijk als appetizer (dan moet je het natuurlijk wel bij eentje houden).
Meng de groene paprika, met de rode ui, tomaat, koriander en een scheutje olijfolie voor een lekker pico de gallo.
Voeg naar smaak een klein beetje zout toe.
Doe wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de ui en de knoflook.
Bak de rode paprika even mee.
Voeg de kipdijfilet toe en bak rondom gaar.
Voeg de tacokruiden, paprikapoeder, cayennepeper en tomatenpuree toe en bak 1-2 minuten al roerend mee.
Voeg de passata pommodori toe en roer door.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Laat de kip op laag vuur (eventueel op een vlamverdeler) in een uur langzaam gaar worden.
Haal de kip uit de saus en trek met 2 vorken uit elkaar.
Meng de pulled chicken met 8-10 eetlepels saus en zet de rest apart.
Verwarm de mini wraps.
Beleg iedere wrap met pulled chicken en doe hierover eventueel nog wat extra saus, verdeel de avocado en de pico de gallo over de wraps.
Doe op hier bovenop een lekkere dot crème fraîche.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.