Pasta met zalm, spinazie en cherrytomaten

Ben jij ook zo gek op pasta? Ik in ieder geval wel. Hoewel ik een paar standaard recepten heb die ik graag maak, vind ik het ook heerlijk om er mee te variëren. Deze keer deed ik dat met een heel snel en simpel recept met zalm, spinazie en cherrytomaten. Je kunt dit hele recept in 20 minuten op tafel hebben staan, sneller als je een beetje vlot kunt snijden.

Ingrediënten (2 personen)

  • 200gr zalmfilet in blokjes
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 ui gesnipperd
  • 400gr spinazie
  • 500gr cherrytomaten gehalveerd
  • 1tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 4el crème fraîche
  • Zout en peper
  • Pasta voor 2 personen

Bereidingswijze

Kook de pasta.

Verhit wat olie of boter in een pan.

Fruit hierin de knoflook en de ui.

Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten.

Voeg de zalm, cherrytomaten, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak toe en bank een paar minuten mee.

Roer de crème fraîche erdoor.

Voeg de pasta toe en roer door.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel