Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ben jij ook zo gek op pasta? Ik in ieder geval wel. Hoewel ik een paar standaard recepten heb die ik graag maak, vind ik het ook heerlijk om er mee te variëren. Deze keer deed ik dat met een heel snel en simpel recept met zalm, spinazie en cherrytomaten. Je kunt dit hele recept in 20 minuten op tafel hebben staan, sneller als je een beetje vlot kunt snijden.
Kook de pasta.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de knoflook en de ui.
Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten.
Voeg de zalm, cherrytomaten, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak toe en bank een paar minuten mee.
Roer de crème fraîche erdoor.
Voeg de pasta toe en roer door.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.