Registeren
Wachtwoord vergeten?
Deze aardappelpartjes zijn zo onwijs lekker!! Ik kon me helaas niet inhouden om er voor de foto al wat op te eten, dus er staan er iets minder op dan de bedoeling was. Als je het nou hebt over een simpel en super lekker bijgerecht dan moet je echt dit recept maken. Je hebt er haast geen omkijken naar.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de zonnebloemolie, knoflook, paprikapoeder en Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak.
Was de aardappels schoon met een beetje koud water.
Snijd de aardappels in partjes.
Giet de het oliemengsel over aardappels en schep door.
Verdeel de aardappelpartjes over de bakplaat en zorg daarbij dat ze goed verspreid en zo min mogelijk op elkaar liggen.
Bak de partjes 20 minuten in de oven, schep de partjes om en bak nog eens 20 minuten.
Bestrooi eventueel met wat zeezout.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.