Wraps met honingkip en geitenkaas

Na alle zoetigheden voor Sinterklaas is het tijd voor wat anders. Een lekker makkelijke wrap die net even wat anders is. Het is dus geen Mexicaans gerecht, ondanks de wrap, maar wel ontzettend lekker. Nou ben ik sowieso gek op geitenkaas en deze combinatie met warme kip en honing is echt een perfecte combi. Het is trouwens niet alleen lekker op een wrap maar zou heerlijk zijn in een lauwwarme geitenkaas salade.

Ingrediënten (8 stuks)

  • 8 gordita’s (oftewel mini wraps)
  • 4 kipdijfilets in blokjes
  • 1,5 el olijfolie
  • 1 el honing
  • 1 flinke tl Zaanse mosterd
  • 1 flinke teen knoflook geperst
  • 1/4tl gedroogde oregano
  • 1/4tl gedroogde basilicum
  • 80gr zachte geitenkaas
  • 1 of 2 stronkjes Romaine sla grofgesneden
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Meng de olijfolie, honing, mosterd, knoflook, basilicum, oregano en peper en zout naar smaak.

Meng dit met de kipblokjes.

Verhit wat olie of boter in een pan en bak de kip gaar.

Verdeel de sla, kip en geitenkaas over de wraps.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel