Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik ben gek op allerhande groenten. En dan helemaal groentes met een uitgesproken smaak, of als ze bijvoorbeeld lekker gewokt zijn. Nou wilde ik toch ook eens ratatouille maken. Ratatouille is een van oorsprong Frans gerecht van gestoofde groenten. Tegenwoordig wordt het op verschillende manieren gemaakt, ik heb ervoor gekozen om de groenten niet te stoven, maar te bakken in de oven. Simpelweg omdat ik er niet van houd als de groenten helemaal zacht zijn of tot snot gekookt zijn. Wat mij betreft is dit echt het perfecte bijgerecht bij een etentje. Door alle kleuren ziet het er gezellig uit en als je groenten kun snijden kun je dit gerecht maken, dus wat kan er misgaan?
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng alles door elkaar en verdeel over de bakplaat.
Rooster de groente 30 minuten in de oven, schep elke 10 minuten even om.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.