Registeren
Wachtwoord vergeten?
Behalve een diner kun je iedereen natuurlijk ook zijn eigen dessert laten maken met het gourmetten. En laat ik daar nou het perfecte recept voor hebben. Heerlijke pannenkoekjes met warme kersen en een beetje vanille-ijs. Je moet natuurlijk en even je pannetje schoonmaken of een doekje over de bakplaat halen, maar dat is natuurlijk niet het grote werk.
Meng de bloem met het zout en de baking soda.
Voeg het ei, de vanille extract en de karnemelk toe en meng tot een glad beslag.
Meng de kersen met de balsamico, bruine suiker en maïzena.
Verhit wat roomboter in een pannetje of op de bakplaat en bak per persoon 2-3 pannenkoekjes (ongeveer één eetlepel beslag per pannenkoekje).
Verwarm in een pannetje of op de bakplaat (een pannetje is het makkelijkst) een schep kersen.
Serveer de pannenkoekjes met de warme kersen en een bolletje vanille-ijs.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.