Registeren
Wachtwoord vergeten?
Nu de kerstdagen in zicht komen, komen bij veel mensen ook de gourmetstellen weer uit de kast. Nu kun je natuurlijk een gourmetschotel halen, maar met weinig moeite zet je zelf zo de lekkerste gourmetgerechten op tafel. Zo ook deze heerlijke puntpaprika hapjes gevuld met feta en omwikkeld met spek. Je bakt ze makkelijk in een pannetje of op een bakplaat.
Verwijder de bovenkant van iedere puntpaprika en snijd iedere puntpaprika vervolgens in 3 gelijke delen.
Verwijder de zaadlijsters uit ieder deel.
Vul ieder stuk paprika met wat feta en omwikkel met spek.
Bak lekker op een bakplaat of in een gourmetpannetje tot de paprika en de feta iets zacht zijn.
Bedruip voor het opeten eventueel met een beetje balsamicosiroop.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.