Gourmetrecept: Puntpaprika met feta en spek

Nu de kerstdagen in zicht komen, komen bij veel mensen ook de gourmetstellen weer uit de kast. Nu kun je natuurlijk een gourmetschotel halen, maar met weinig moeite zet je zelf zo de lekkerste gourmetgerechten op tafel. Zo ook deze heerlijke puntpaprika hapjes gevuld met feta en omwikkeld met spek. Je bakt ze makkelijk in een pannetje of op een bakplaat.

Ingrediënten (voor 12 stuks)

  • 4 puntpaprika’s
  • 200gr fetakaas
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • Evt. Balsamicosiroop

Bereidingswijze

Verwijder de bovenkant van iedere puntpaprika en snijd iedere puntpaprika vervolgens in 3 gelijke delen.

Verwijder de zaadlijsters uit ieder deel.

Vul ieder stuk paprika met wat feta en omwikkel met spek.

Bak lekker op een bakplaat of in een gourmetpannetje tot de paprika en de feta iets zacht zijn.

Bedruip voor het opeten eventueel met een beetje balsamicosiroop.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel