Registeren
Wachtwoord vergeten?
Je kunt natuurlijk stokbrood met kruidenboter als bijgerecht serveren als bijgerecht bij de gourmet, maar waarom niet gewoon iedereen lekker zijn eigen bijgerecht laten bakken. Deze roodschillige aardappeltjes zijn zo’n perfect bijgerecht, makkelijke om voor te bereiden en nog makkelijker om te bakken tijdens het gourmetten.
Kook de aardappel kort voor. Ze hoeven niet door en door gaar te zijn, maar dan is de baktijd net wel wat korter.
Meng de olie met de rozemarijn, knoflook en zout naar smaak.
Snijd de aardappels in kleine blokjes van iets meer dan een centimeter.
Meng de aardappelblokjes met de knoflookolie.
Bak de aardappeltjes op een bakplaat of in een gourmetpannetje tot ze rondom goudbruin en krokant zijn.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.