Registeren
Wachtwoord vergeten?
Vaak ligt er veel vlees op tafel bij het gourmetten, maar heerlijke groenten zijn minstens net zo lekker om te bakken tijdens het gourmetten. Deze makkelijke groentespiesjes gemarineerd in een heerlijke kruidenolie zijn zo klaargemaakt en een heerlijke toevoeging aan je gourmetdiner.
Meng de olie met de Italiaanse kruiden, knoflook en peper en zout naar smaak.
Rijg aan iedere tapasprikker een stukje courgette, een halve champignon, een cherrytomaat, weer een halve champignon en nog een stukje courgette.
Bestrijk iedere tapasprikker rijkelijk met de kruidenolie en laat even half uurtje marineren.
Bak de groentespiesjes op een bakplaat of in een gourmet pannetje totdat de groenten de gewenste gaarheid hebben.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.