Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het is alweer bijna koningsdag! Helaas ook dit jaar geen gezellige rommelmarkt, dus des te meer reden om de dag te vieren met heerlijk gebak. Maak bijvoorbeeld deze lekkere koningsdag monchoutaart met aardbeien, peer, blauwe bessen en een bodem van bastognekoeken.
Verkruimel de bastognekoeken.
Meng de kruimels met de gesmolten boter, bedek de bodem van een taartvorm hiermee en druk goed aan.
Zet in de taartbodem in de koelkast om op te stijven.
Klop de monchou met de basterdsuiker en vanillesuiker luchtig.
Klop de slagroom met de vanille extract, poedersuiker en klopfix stijf.
Meng het monchoumengsel met de slagroom.
Doe dit mengsel op de bastogne taartbodem.
Zet de taart een uur in de koelkast om op te stijven.
Beleg de taart met het fruit.
Smelt de witte chocolade au-bain-marie.
Meng met een beetje oranje kleurstof.
Bedruip de taart met de chocolade.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.