Registeren
Wachtwoord vergeten?
Pastasalade vind ik echt zo’n ding dat je lekker vindt, of je vindt er echt niks aan. Je moet natuurlijk ook wel van koude pasta houden. Wat een geluk, dat doe ik! Dus maakt ik deze heerlijke pastasalade caprese met rucoladressing. Ik heb er voor gekozen om buffelmozzarella te gebruiken, simpelweg omdat het honderd keer meer smaak heeft dan reguliere mozzarella. Geloof me dit is zo’n product waarvan het ’t waard is om er het extra geld aan uit te geven.
Kook de fusili de gewenste gaarheid en laat deze afkoelen.
Rooster de pijnboompitten.
Pureer de 25gr rucola, basilicum, citroensap, olijfolie en yoghurt met een staafmixer tot een dressing.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Scheur of snijdt de mozzarella in stukken.
Meng de fusili, rucola, cherrytomaatje, mozzarella, pijnboompitten en de rucoladressing door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.