Registeren
Wachtwoord vergeten?
Eerder zagen jullie al foto’s voorbij komen die Monique voor mij maakte. Nou kan Monique behalve dat ze geweldig foto’s maakt ook fantastisch koken en bakken. Speciaal voor het blog maakte ze een citroen-maanzaadcake. Wat mij betreft een echte aanrader voor de Pasen! Serveer hem met een beetje lemon curd om het helemaal af te maken en je paasdag kan niet meer stuk.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng de boter en suiker tot een smeuïg beslag.
Klop de eieren schuimig en voeg in beetjes toe aan het boter suiker mengsel.
Voeg alle resterende ingrediënten toe en maak er een mooi glad beslag van.
Gebruik een cakeblik van 25cm en bak in 60 min goudbruin.
Controleer met een satéstokje of de cake gaar is door in het midden te prikken. Als het stokje er schoon uitkomt is hij gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.