Registeren
Wachtwoord vergeten?
Dit is zo makkelijk om te maken en zo lekker! Geitenkaas is een kaassoort waar je echt van moet houden en wat mij betreft het allerlekkerst met een beetje honing. Ik koos er deze keer voor om een lekkere geitenkaastosti met peer en verse tijm (en uiteraard honing) te maken. Het lekkerst vind ik het om een tosti te maken van dikke sneden brood. Kies er dan bij voorkeur ook voor om een ongesneden brood te kopen bij de bakker en snijd dan lekker zelf je eigen boterhammen. Zeg nou zelf, hoe lekker is dat?!
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smeer iedere boterham in met een theelepel honing.
Verdeel de plakjes peer over twee boterhammen.
Leg hierop twee plakken geitenkaas.
Strooi er een theelepel pijnboompitten over en verdeel de blaadjes van de tijmtakjes erover.
Leg de andere twee boterhammen bovenop de belegde boterhammen.
Doe de broodjes zo’n 5-8 minuten in de oven tot ze lekker knapperig zijn en de kaas heerlijk gesmolten is.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.