Registeren
Wachtwoord vergeten?
Als je nog nooit roti gegeten hebt moet je het zeker eens proberen! Het heeft echt enorm veel smaak, is makkelijk om te maken (ondanks het grote aantal ingrediënten) en de grote bonus je hoort het met je handen te eten. Kom op, zeg nou zelf, af en toe is met je handen eten echt heel leuk. Gewoon steeds lekker een stukje rotivel afscheuren en daarmee wat van het mengsel grijpen.
Kook de eieren 3-4 minuten en laat volledig afkoelen.
Kook de aardappels voor in zo’n 8-10 minuten.
Blancheer de sperziebonen.
Verhit wat olie in een pan.
Fruit hierin de ui met de knoflook.
Voeg de blokjes kipdijfilet, kerrie massala en garam massala toe en bak deze 2 minuten door.
Bak de sperziebonen en de paprika mee.
Voeg de tomatenblokjes toe en roer het geheel goed door.
Snijd de aardappels in blokjes en voeg toe.
Pel de eieren en leg ze er in hun geheel bij.
Voeg de rode peper in zijn geheel toe (houd je van meer pit dan kun je deze eventueel ook in stukjes snijden of meer pepers toevoegen).
Voeg de bouillon toe en laat het geheel onder af en toe roeren zo’n 20-25 minuten zachtjes pruttelen. Schep de saus daarbij ook over de eieren om te zorgen dat deze goed de smaak opnemen.
Warm de rotivellen op in een droge koekenpan en serveer samen met het kipmengsel.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.