Registeren
Wachtwoord vergeten?
Lekker! Het is weer de tijd van asperges. Hoewel ik de witte asperges altijd erg lekker vind, vind ik de groene asperges minstens net zo lekker. De groene asperges zijn wat knapperiger (als je ze beetgaar klaarmaakt) en subtieler van smaak. Ze zijn ook erg geschikt om in een salade te verwerken. Dus dat is exact wat ik afgelopen week gedaan heb en at ik dus deze heerlijke salade.
Verhit wat olie in een pan.
Bak hierin het ontbijtspek.
Haal het ontbijtspek uit de pan
Bak de aspergetips in dezelfde pan in 2 minuten beetgaar, voeg naar smaak wat zout en peper toe.
Snijd het ei in plakjes of partjes.
Doe de veldsla, cherrytomaten, aspergetips, ontbijtspek en ei bij elkaar in een kom.
Voor de dressing meng de olijfolie, rode wijnazijn, honing, mosterd en een snuf zout door elkaar.
Giet de dressing over de salade en hussel alles door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.