Registeren
Wachtwoord vergeten?
Weinig tijd, maar liever toch gewoon vers eten? Dat overkomt ook mij wel eens (lees: regelmatig) en ik heb echt een gruwelijke hekel aan magnetron maaltijden (ik heb niet eens een magnetron). Ik vind ze stinken en schrik me altijd wezenloos van de dingen die ze erin stoppen om te zorgen dat alles er enigszins appetijtelijk (als je het dat al kunt noemen) blijft uitzien. Gelukkig heb ik altijd wat snelle recepten achter de hand, zodat het ook echt niet nodig is om aan kant-en-klare maaltijden te beginnen. Waaronder ook deze pastasaus met chorizo. Dit gerecht kun je binnen 20 minuten op tafel hebben staan en is natuurlijk veel lekkerder dan elke kant-en-klare maaltijd. De saus is zo klaar dus kook tijdens het bereiden van de saus gelijk de pasta.
Verhit wat olie in een pan.
Fruit hierin de ui en de knoflook.
Voeg de blokjes chorizo, tomatenpuree, en paprikapoeder toe en bak enkele minuten door.
Voeg nu de tomatenblokjes toe en bak het geheel op hoog vuur 3 minuten door.
Doe nu de basilicum, oregano en zout naar smaak erbij en laat het nog zo’n 2 minuten pruttelen.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.