Registeren
Wachtwoord vergeten?
Raita is zo’n beetje de Indiase variant van tzatziki. Niet zo vreemd want hiervan is ook de basis komkommer en yoghurt. Raita is het verkoelende sausje dat je naast al het hete Indiase eten echt nodig hebt om te voorkomen dat je echt een vuurspuwende draak wordt. Mensen proberen die heetheid vaak te blussen met water, de best werkende methode is echter toch iets op basis van yoghurt of melk.
Hoewel ik zelf het Indiase eten nooit zo heet maak dat je er ook echt raita bij nodig hebt, is het toch altijd een heerlijke toevoeging.
Duw het vocht uit de komkommerrasp met behulp van een theedoek of een vergiet
Meng de yoghurt met de komkommerrasp, koriander, munt en komijnzaad.
Voeg naar smaak peper toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.