Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik vind het altijd lekker om aan witte rijst wat toe te voegen om het net dat beetje meer te geven. Aangezien ik gek ben op tomaten is tomatenrijst iets wat ik graag maak. Deze keer heb ik ervoor gekozen om naast gewone tomaten ook zongedroogde tomaten toe te voegen. Een heerlijke toevoeging al zeg ik het zelf. Je moet wel van klef eten houden, want door de combinatie van tomaten, tomatensaus en zongedroogde tomaten is er van een droge witte rijst echt niks meer over.
Kook de rijst in ruim kokend water met een 1 kop tomato frito en de trostomaten.
Giet de gekookte rijst af.
Roer de resterende tomato frito en de zongedroogde tomaten erdoor.
Voeg zout naar smaak toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.