Tomatenrijst

Ik vind het altijd lekker om aan witte rijst wat toe te voegen om het net dat beetje meer te geven. Aangezien ik gek ben op tomaten is tomatenrijst iets wat ik graag maak. Deze keer heb ik ervoor gekozen om naast gewone tomaten ook zongedroogde tomaten toe te voegen. Een heerlijke toevoeging al zeg ik het zelf. Je moet wel van klef eten houden, want door de combinatie van tomaten, tomatensaus en zongedroogde tomaten is er van een droge witte rijst echt niks meer over.

Ingrediƫnten (voor 2-3 personen):

  • 1 kop basmati rijst
  • 1 pakje tomato frito
  • 4 trostomaten in blokjes
  • 10 semi-zongedroogde tomaten in reepjes gesneden
  • Zout naar smaak

Bereidingswijze:

Kook de rijst in ruim kokend water met een 1 kop tomato frito en de trostomaten.

Giet de gekookte rijst af.

Roer de resterende tomato frito en de zongedroogde tomaten erdoor.

Voeg zout naar smaak toe.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel