Registeren
Wachtwoord vergeten?
Er zijn van die dingen die je makkelijk zelf kunt maken, maar vaak uit gemak gewoon kant-en-klaar koopt. Tacokruiden zijn in mijn geval daar een voorbeeld van, want zeg nou zelf zo’n kant-en-klaar zakje kruiden is toch ideaal. Nou vind ik het ook een uitdaging om het ook zelf eens te maken, en kijken of je het natuurlijk veel lekkerder kan krijgen dan uit een zakje. Dat zou natuurlijk niet super moeilijk moeten zijn, want je stemt het immers af op je eigen smaak. Mijn variant heeft wel wat pit, maar is zeker niet zo heet als dat ze het in Mexico zouden maken.
Hoeveel je uiteindelijk bij het vlees doet ligt een klein beetje aan waar je van houdt (ik houd me eerlijk gezegd nooit aan de hoeveelheden op een zakje). Ik had op zo’n 150gr vlees ongeveer een eetlepel, maar dat is dan ook gemengd met lekker wat tomaat, paprika, ui, en knoflook. Ik moet er ook gelijk bij zeggen dat ik houd van goed gekruid eten.
Ingrediënten:
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.