Vis met een krokant laagje

Tijd voor vis! Nadat ik een lekkere pistachepesto had gemaakt leek het me lekker om de pesto in een gerecht te verwerken, maar dan geen pasta pesto (hoewel dat natuurlijk ook super lekker is). Ik vind vis die je gewoon puur in een beetje roomboter bakt echt al super lekker, maar wat ik nog lekkerder vind is vis met een beetje kruiden. Daarom besloot ik om een heerlijk stukje vis in te smeren met een dun laagje pesto en er met behulp van wat wit brood een heerlijk krokant laagje aan te geven.

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 witte visfilets
  • 4tl pistachepesto
  • 8 witte boterhammen zonder korstjes
  • 40gr boter gesmolten

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Vet een ovenschaal in met een beetje boter.

Verkruimel de boterhammen in de foodprocessor en meng de gesmolten boter erdoor.

Smeer iedere visfilet in met een dun laagje pesto.

Doe op iedere visfilet een laagje broodkruim en druk goed aan.

Doe de visfilets in de ovenschaal en bak in 15-20 minuten gaar en het broodkruim krokant en mooi goudbruin.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel