Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik maak dit niet super vaak, eigenlijk is het altijd een vriendinnetje die er mee komt. Af en toe (of eigenlijk regelmatig) laat ik me voor mijn recepten dan ook inspireren door anderen. De pesto die ik eerder maakte, ten behoeve van dit recept, was dan ook een perfecte toevoeging. Het fijne aan pasta pesto vind ik dat het zo heerlijk simpel is. Ideaal voor wanneer je niet heel veel tijd hebt om te koken, maar iets moet eten wat goed vult, zodat je de hele avond nog even door kan.
Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit de knoflook en ui.
Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom gaar.
Voeg de courgette en de cherrytomaten toe en bak deze 5-10 minuten op middelhoog vuur mee.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Voeg de gekookte pasta, pesto en zongedroogde tomaten toe en roer alles door elkaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.