Registeren
Wachtwoord vergeten?
Dit klinkt potentieel als een redelijk vreemde combinatie, maar het is echt hartstikke lekker. Een combinatie van kruidig, pittig, zoet en fris. Ik houd zelf van gerechten met veel uitgesproken smaken, daarom ben ik denk ik ook zo gek op Aziatisch eten. Daar vliegen de kruiden je vaak om de oren.
Laat de perziken uitlekken en snijd in plakjes.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de knoflook en de ui.
Voeg de paprika, perzik, kipfilet, shoarmakruiden, paprikapoeder, chilipoeder toe en roer door.
Voeg een scheutje water toe en naar smaak zout en peper.
Bak 5-10 minuten door op laag vuur totdat de kip gaar is.
Verwarm ondertussen de pitabroodjes.
Snijd de pitabroodjes open, vul met een beetje coleslaw en kipshoarma.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.