Registeren
Wachtwoord vergeten?
In tijden van veel drukte is het fijn om een makkelijk gerecht klaar te kunnen maken . Dit zoetzure wokgerecht is zo’n gerecht. Simpel om te maken en heerlijk om te eten. Het recept voor zoetzure saus gebruik ik regelmatig en mag ik ook graag aan bezoek voorzetten. Dat valt altijd goed in de smaak.
Rooster de cashewnoten.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de gember en de knoflook.
Voeg de kipdijfilet toe en bak rondom gaar.
Voeg de paprika en de sugarsnaps toe en roer door.
Doe de deksel op de pan en laat het geheel op laag vuur 3-5 minuten zachtjes garen.
Voeg de zoetzure saus en eventueel wat sambal toe en roer het geheel door.
Laat het geheel nog 2 minuutjes op laag vuur bakken.
Serveer met rijst en bestrooi met de bosuitjes en de geroosterde cashewnoten.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.