Registeren
Wachtwoord vergeten?
In het kader van nog wat Texas inspiratie maakte ik dit lekkere broodje braadworst met coleslaw, gebakken paprika en barbecuesaus. Niet dat braadworst mega Texaans is, helemaal niet zelfs. Echter deed ik het idee voor dit broodje wel daar op, namelijk op basis van één van de betere hamburgers die ik ooit at. Dit broodje is zowel lekker als lunch of als avondeten. Ik maakte de barbecuesaus voor dit recept ook zelf, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je favoriete kant-en-klare barbecuesaus gebruiken. Voor een klein beetje luxe gevoel vind ik het lekker om een hard broodje te gebruiken in plaats van een zacht broodje. Lekker voor dat beetje extra crunch.
Verhit in twee pannen wat boter of olie.
Bak in één van de pannen de braadworsten gaar.
Fruit in de andere pan de rode ui.
Voeg de paprika reepjes toe en bak in 3-5 minuten op middelhoog vuur gaar.
Snijd de broodjes open.
Verdeel de coleslaw over de broodjes.
Verdeel over de coleslaw het paprikamengsel en leg vervolgens op ieder broodje een braadworst.
Verdeel de barbecuesaus over de broodjes.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.