Broodje braadworst

In het kader van nog wat Texas inspiratie maakte ik dit lekkere broodje braadworst met coleslaw, gebakken paprika en barbecuesaus. Niet dat braadworst mega Texaans is, helemaal niet zelfs. Echter deed ik het idee voor dit broodje wel daar op, namelijk op basis van één van de betere hamburgers die ik ooit at. Dit broodje is zowel lekker als lunch of als avondeten. Ik maakte de barbecuesaus voor dit recept ook zelf, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je favoriete kant-en-klare barbecuesaus gebruiken. Voor een klein beetje luxe gevoel vind ik het lekker om een hard broodje te gebruiken in plaats van een zacht broodje. Lekker voor dat beetje extra crunch.

Ingrediënten (2 personen):

  • 2 harde broodjes
  • 2 braadworsten
  • ½ rode paprika in reepjes
  • ½ groene paprika in reepjes
  • 1 kleine rode uit gesnipperd
  • ½ recept coleslaw
  • 2-4el barbecuesaus

Bereidingswijze

Verhit in twee pannen wat boter of olie.

Bak in één van de pannen de braadworsten gaar.

Fruit in de andere pan de rode ui.

Voeg de paprika reepjes toe en bak in 3-5 minuten op middelhoog vuur gaar.

Snijd de broodjes open.

Verdeel de coleslaw over de broodjes.

Verdeel over de coleslaw het paprikamengsel en leg vervolgens op ieder broodje een braadworst.

Verdeel de barbecuesaus over de broodjes.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel