Registeren
Wachtwoord vergeten?
Zelf ijs maken is natuurlijk fantastisch om te doen, maar niet iedereen heeft een ijsmachine en als het goed heet is zoals nu kan het met een ijsmachine die niet zelfvriezend is ook een flinke uitdaging zijn. Gelukkig is er ook een makkelijke niet tijdrovende manier om ijs te maken zonder ijsmachine. Voor de basis heb je maar enkele ingrediënten voor nodig, namelijk slagroom, gecondenseerde melk en eventueel een likeur naar keuze. Deze laatste helpt met de textuur van het ijs, maar hoef je er niet per se in te doen. Verder kun je er door doen wat je lekker vindt. Zo maakte ik er vanille-ijs van en verwerkte ik er mijn eerder gemaakte honeycomb met chocolade in. Dat resulteerde in goddelijk lekker ijs!
Zo vlak voor de kerst heb ik nog een last minute toetje voor je. Voor iedereen die gek is op zoute karamel is dit een absolute must! Dit is zo ontzettend lekker. Wat mij betreft is alleen het ijs al voldoende, maar als je toch wat kerststol over hebt van het ontbijt is het natuurlijk extra lekker om er ook zo’n lekker wentelteefje bij te maken. Want zeg nou zelf, met kerst mag het best een beetje luxe en maken die paar extra calorieën ook niet meer uit.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.