Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik ga niet beweren dat ik een enorme viseter ben, maar van zalm word ik toch altijd wel heel erg blij. Van deze zalm in honing met een klein beetje citroen word ik zeker niet minder enthousiast, hij is namelijk heerlijk. Ik heb zelf toch wel een lichte voorkeur voor biologische zalm, qua prijs wel een stuk duurder, maar qua smaak is het dat meer dan waard.
Aangezien ik twee borrelhapjes toch wel een beetje karig vond op tafel, heb ik hier nog een heerlijk recept voor een derde variant, namelijk zalmsalade. Want uiteraard moet er voor de visliefhebbers ook wat lekkers op tafel staan. Deze zalmsalade is een makkie om te maken en zacht en fris van smaak.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.