Registeren
Wachtwoord vergeten?
Dit recept is eigenlijk ontstaan door een aanbieding bij de Albert Heijn. Daar waren vorige week namelijk de blauwe bessen in de aanbieding en zo kwam mijn moeder met een extra bakje blauwe bessen thuis. Het tweede bakje was immers gratis, maar dan moesten we ineens wel heel veel blauwe bessen eten. De oplossing was dus simpel, ze verwerken in een heerlijk recept!
Je kent ze vast wel, die mooie grote zachte pretzels. In Nederland heb ik ze nog niet zo vaak gezien, maar in landen als Duitsland of de Verenigde Staten kom je ze genoeg tegen. Ik vond het hoog tijd om zelf eens te proberen een stel van die mooie pretzels te maken. En wat blijkt, dat is helemaal niet moeilijk!
Dit goedje is pas ultiem genot! Lekker over ijs, met koekjes, op brood of op pannenkoeken, of gewoon zo uit het potje. In Utrecht staat een ijskraam aan de gracht en die verkoopt zoute karamelijs. Daar wordt je toch gewoon blij van!
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.